Başkan ve Başkan Adayı Pehlivan'dan dernek ziyareti

Başkan ve Başkan Adayı Pehlivan'dan dernek ziyareti

Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret ederek dernek yöneticileri ile buluştu.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşarak esnaf, Sivil Toplum Kuruluşu (STK), oda ve derneklere ziyaretlerde bulunan Pehlivan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin Egekent-2 şubesini ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

gf-l3tixeaafpwu.jpg

Pehlivan, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Derneğimiz, ilçemizde yaşayan Alevilik inancına uygun olarak ibadetlerini gerçekleştiren yurttaşlarımızın, doğumdan, ölüme kadar sosyal, kültürel ve insani açıdan tüm ihtiyaçlarını, beklentilerini, sorunlarını seslendirmekte büyük sorumluluklar üstlenmektedir.

Böylesine önemli toplumsal sorumluluklarımızı paylaştığımız derneklerimizin yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlar bizim toplum nazarındaki duyu noktalarımız. Çünkü toplumsal hayatımız, birlik beraberliğimiz açısından çok hassas ve ağır bir sorumluluğu yerine getiriyorlar. Kültürünün korunması ve yaşatılmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Ziyaretimizde, Alevi kültürünün naif, zarif misafir perverliğini bir kez daha gördük. Yaşadık. Bizleri nezaketle kabul eden, ağırlayan dernek yöneticilerimize, hizmette bulunan tüm canlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki hayatımızdasınız.

gf-l3tjwgaagse.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.