Başkan Vekili Dayanç: Önceliğimiz her zaman eğitim

Başkan Vekili Dayanç: Önceliğimiz her zaman eğitim

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokollere ilişkin konuşan Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç “Eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur." dedi.

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Yaşama en güzel başlangıç” ve “TÜBİTAK 4007 Urla Bilim Şenliği” projelerinin işbirliği protokolü imzalandı. Urla Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç “Eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

547f719c-6c87-4d8a-a62e-6c653f6a109f.jpg

İmzalanan protokoller ile yaşama en güzel başlangıç projesi kapsamında ilçemizdeki vatandaşların okul öncesi eğitimin gerekliliği ve önemine ilişkin bilgilendirilmesi, kaliteli okul öncesi eğitim için kamuoyu desteği alınması ve Urla'daki okul öncesi okullaşma oranını yüzde yüze çıkarılması planlanmaktadır.

cad3474b-4a54-4804-9127-2b066493a70e.jpg

TÜBİTAK 4007 Urla Bilim Şenliği projesi kapsamında ise ilçemiz ve yarımadadaki öğrenci ve öğretmenlerin bilimsel araştırma ve geliştirme alanında etkinliklerde bir araya gelerek ve farkındalık yaratılması amaçlanmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.