Başkan Vekili Özkan: Hobi bahçelerine izin vermeyeceğiz

Başkan Vekili Özkan: Hobi bahçelerine izin vermeyeceğiz

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE- Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, gazetemizi ziyaret etti. Başkan Vekili Özkan, ziyarette ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

26 – 27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Geleneksel Gümüldür Mandalina Festivali hakkında konuşan Özkan, festivalde yerli üreticinin destekleneceğini söyledi.

medya-ege-erkan-ozkan.jpg

YERLİ ÜRETİCİ DESTEKLENECEK

Belediyenin mandalina tarlası olduğunu dile getiren Özkan, “Mandalina Festivali’nde yerli üreticilerimiz stantlarını kuracak, ürünlerini İzmirlilerle buluşturacak. Belediyenin mandalina ağaçları, tarlası var. Organik mandalinalarımız da festivalde yer alacak” dedi.

142195.jpg

Menderes’te mandalina dışında, gül yetiştiriciliği gibi seracılık ürünlerinin de yaygın olduğunu sözlerine ekleyen Özkan, ilçenin sebze meyve dışında seracılıkta da ilerlediğini belirtti.

HOBİ BAHÇELERİ

İlçedeki hobi bahçeleri ile ilgili konuşan Özkan, tarım arazilerine yapılan hobi bahçelerinin mahkeme sürecinden geçildiğini ve yıkımların başladığını söyledi. Özkan şöyle konuştu; “Menderes'te hobi evleri çok. İmar affı çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çıkarsa bile tarım alanı ile ilgili bir af olacağını sanmıyorum. Kimse hobi evlerine yanaşmasın, tarım alanına hobi evi yapılmasını uygun görmüyorum.”

mendereste-hobi-bahcesi-teroru-havuz-yaptiran-bile-varmis-h60270-b8b3c.jpg

Vatandaşlara da seslenen Özkan, Menderes’te tarım arazilerine hobi bahçesi yapılmasına izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

İlçede gerçekleştirecekleri projelerle ilgili konuşan Özkan, ilçe merkezindeki meydanın Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yeniden düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

637738794627930677.jpg

Bisiklet yolu için çalışma başlattıklarını söyleyen Özkan, kaldırım ve yol çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

HAYVANCILIK DESTEKLENECEK

Hayvancılık alanında vatandaşlara destek olacaklarını duyuran Özkan, “Birkaç hayvanı olan üreticiyi de destekleyeceğiz. Küçük üreticiye gübre vererek, hayvancılığın ilçemizde yaygınlaşmasını istiyoruz. Bahçe ve bitki atıklarını gübreye çevirip, organik gübreleri vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtacağız” diye konuştu.

ozdere45.jpg

SAHİL YOLUNA NEŞTER

Menderes’in turizm alanında da gelişeceğini sözlerine ekleyen Özkan, yeni turizm tesislerinin ilçeye kazandırılacağını söyledi. Özdere sahil yolunun düzenleneceğini sözlerine ekleyen Özkan bisiklet ve yürüyüş yolu müjdesi de verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum