Başkan Vekili Pehlivan, Adım Adım 2023 programına katıldı

Başkan Vekili Pehlivan, Adım Adım 2023 programına katıldı

Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programı, MHP Menemen ev sahipliğinde gerçekleşti.

Medya Ege- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı ev sahipliğinde başlayan ve hız kesmeden devam eden Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programları, bu kez MHP Menemen ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MYK Üyeleri Fatih Çetinkaya ve Tarkan Toper, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, STK temsilcileri, muhtarlar ve teşkilat mensupları katıldı.

fl9gwgqxwai1nhm.jpg

Başkan Vekili Pehlivan, programa ilişkin paylaşımında "MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekilimiz Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MYK Üyeleri Fatih Çetinkaya ve Tarkan Toper, MHP İl Başkanımız Veysel Şahin, STK temsilcileri, Muhtarlarımız, vazgeçilmez yemine sahip teşkilat mensuplarıyla MHP Menemen İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programında bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

fl9gze5xoaisiny.jpg

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise "Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programımız kapsamında bulunduğumuz Menemen’de hemşerilerimizle birlikteyiz. Kararlıyız, inançlıyız; hep birlikte yolları aşacağız. 2023’e gururla ulaşacağız." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.