Başkan Vekili Pehlivan: Daha sağlıklı ve heyecanlıyım

Başkan Vekili Pehlivan: Daha sağlıklı ve heyecanlıyım

Yaşadığı sağlık sorununun geride kaldığını açıklayan Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Böyle durumlarda insana en iyi gelen şey, sevildiğini ve yalnız olmadığını hissetmesi. Şimdi her zamankinden daha sağlıklı ve heyecanlıyım." dedi.

Medya Ege- Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorununun geride kaldığını ve her zamankinden daha sağlıklı olduğunu açıkladı. Başkan Vekili Pehlivan, tedavi süreci boyunca dua ve iyi dileklerini kendisinden eksik etmeyen herkese teşekkür ettiği açıklamasında, "Böyle durumlarda insana en iyi gelen şey, sevildiğini ve yalnız olmadığını hissetmesi. Sizlerin benden eksik etmediği ilgi ve sevgiyi, ben de imkanlarım ve gücüm yettiğince siz Menemenli hemşehrilerimden asla esirgemeyeceğim. " ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Pehlivan'ın açıklamaları şöyle:

"Merhaba güzel ve büyük ailem Menemen ailem.

Bir süredir devam eden tedavim nedeniyle aranızda olamadım. Bu süre boyunca dualarınızı, ilginizi ve iyi dileklerinizi hep hissettim. Allah hepinizden razı olsun. Şükürler olsun ki, rahatsızlığımla ilgili tüm sorunlar geride kaldı. Emin olun şimdi her zamankinden daha sağlıklı ve heyecanlıyım.

Bu arada, birbirimizi çok özledim, biliyorum. Allah hepimizi, altından kalkabileceğimiz sorunlarla sınasın. Böyle durumlarda insana en iyi gelen şey, sevildiğini ve yalnız olmadığını hissetmesi. Sizlerin benden eksik etmediği ilgi ve sevgiyi, ben de imkanlarım ve gücüm yettiğince siz Menemenli hemşehrilerimden asla esirgemeyeceğim.

Böyle bir görevi yürütürken mesele siyaset, siyasetçi ya da siyasi parti olamaz. Tek bir meselemiz var, tüm dünyanın yaşamakta olduğu bu zor günlerde Menemen ve Menemenli vatandaşlarımızın yanında olmak, onlara imkanlarımız elverdikçe kusursuz hizmet edebilmek.

Bu bir yılda birlikte yapabildiklerimiz, gelecekte başaracaklarımızın teminatı olacaktır. Güzel ilçemizi ve ilçemizin iyi kalpli insanlarını daha güzel günlere kavuşturmak gibi bir iddiamız var. Bütün bu hayallerimizi gerçekleştirebilmek için gereken azim ve ruh, Menemen'de ve Menemenlilerde fazlasıyla mevcut. Şimdi sıra bu potansiyeli bilgili, birikimli ve deneyimli kadrolarımızla ortaya çıkarıp, ilçemizin menfaatine uygun olarak işlemektir.

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

Saygı ve sevgilerimle, kalın sağlıcakla."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.