Başkan Vekili Pehlivan: Emeğin kıymetini biliyoruz

Başkan Vekili Pehlivan: Emeğin kıymetini biliyoruz

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda birlik vurgusu yapan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla, aklı ve bilimi kullanarak, daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz." dedi.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. "Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla, aklı ve bilimi kullanarak, daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz." ifadelerini kullanan Pehlivan, "Biz bunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek, emeğin hakkını teslim etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz." dedi.

Başkan Vekili Pehlivan'ın açıklaması şöyle:

"Mesele Birlikte Çalışmak;

Hepimiz biliyoruz ki; eğer işyerinde huzur varsa, emeğin üretimi çok daha güzel oluyor. Biz bunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek, emeğin hakkını teslim etmek için elimizden ne geliyorsa, gücümüz ne kadarına yetiyorsa yapmaya gayret ediyoruz.

fj7gxjsxiaic2cl.jpg

Mesele Birlikte Üretmek;

Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla, aklı ve bilimi kullanarak, daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz. Çünkü biliyoruz ki, Menemenimiz çiftçilerimizin ellerinde yükselecek, başarıya ulaşacaktır.

fkac6wuxoaagelq.jpg

Mesele Birlikte Olmak;

Çocuklarımız bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir. Bizler de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi noktasında sorumluluklarımızın farkındayız. Onların enerjisini almayı, dinlemeyi, güzel anlar paylaşmaya devam edeceğiz."

fkfoib7xoaahpa6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.