Başkan Vekili Pehlivan, 'Projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz!'

Başkan Vekili Pehlivan, 'Projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz!'

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz" dedi.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyerek çözüm üreten Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Mesele Birlikte olmak, Mesele Birlikte Üretmek" dedi.

fkvormnwuaehre7.jpg

Menemen'in gelişmesi için projeler üretmeye devam ettiklerini belirten Başkan Vekili Pehlivan, "Daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz. Çünkü biliyoruz ki, Menemenimiz çiftçilerimizin ellerinde yükselecek, başarıya ulaşacaktır" açıklamasını yaptı.

fkqczn4xwaamamt.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Vekili Pehlivan, "Gittiğimiz her mahalledeki esnafımıza hayırlı işler diliyor, halini hatırını soruyor, istişarelerde bulunuyoruz. Cazibesi her geçen gün artan Menemenimizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyor, değişim ve dönüşümü yine hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla, aklı ve bilimi kullanarak, daha çok projeler üreterek tarımımızı büyüteceğiz. Çünkü biliyoruz ki, Menemenimiz çiftçilerimizin ellerinde yükselecek, başarıya ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.