Başkan Vekili Pehlivan’dan Ahmet Taşhomcu'ya teşekkür

Başkan Vekili Pehlivan’dan Ahmet Taşhomcu'ya teşekkür

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilçe ziyareti anısına takdim edilen dev vazonun yaratıcısı, çömlek sanatçısı Ahmet Taşhomcu'ya teşekkür plaketi sundu.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Menemen ziyareti anısına takdim edilen 2,5 metre boyundaki dev vazoyu yapan çömlek sanatçısı Ahmet Taşhomcu'ya teşekkür plaketi sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğrafı da çerçeveleterek Taşhomcu'ya hediye eden Başkan Vekili Pehlivan, "Kendisi de nezaket gösterip bizler için kendi tasarladığı tescilli gramafonu armağan etti. İyi ki varsın. İyi ki bizim dostumuzsun." dedi.

ftw3zmsxoaemaq7.jpg

Başkan Vekili Pehlivan, paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi Menemen ziyareti anısına ilçemizi temsilen yapmış olduğu özgün eseri için kıymetli çömlek sanatçımız Ahmet Taşhomcu'ya teşekkür plaketimizi ve birlikte çekildiğimiz fotoğrafı çerçeveleterek takdim ettik. Kendisi de nezaket gösterip bizler için kendi tasarladığı tescilli gramafonu armağan etti. İyi ki varsın. İyi ki bizim dostumuzsun." ifadelerini kullandı.

ftw3zmlx0aawoaw.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.