Başkan Vekili Pehlivan'dan birlik ve beraberlik mesajı!

Başkan Vekili Pehlivan'dan birlik ve beraberlik mesajı!

Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, cemevlerine yapılan saldırılar hakkında açıklama yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Medya Ege- Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, geçtiğimiz günlerde Ankara'daki cemevlerine yapılan saldırıları kınadı. Cemevlerine yapılan saldırıları kaygı ve dikkatle takip ettiklerini belirten Başkan Vekili Pehlivan, "Bu topraklarda asırlardır kardeşlik hukuku ile yaşamış, dertte tasada, mutlulukta hep bir arada olmayı başarmış, birbiriyle yoğrulmuş milletimiz bu tür oyunlara asla gelmez" açıklamasını yaptı.

aydin-pehlivandan-ak-parti-nin-kurulus-yil-donumu-mesaji-h266323-f4295.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Vekili Pehlivan, "Bir süredir Cem Evleri'ne yapılan saldırıları kaygı ve dikkatle takip ediyoruz. Belli ki şer odakları yine Alevi vatandaşlarımızla olan kadim kardeşliğimizi, birliğimizi, bütünlüğümüzü, bozmak için düğmeye basmışlar. Ancak hala öğrenemedikleri bir şey var. Bu topraklarda asırlardır kardeşlik hukuku ile yaşamış, dertte tasada, mutlulukta hep bir arada olmayı başarmış, birbiriyle yoğrulmuş milletimiz bu tür oyunlara asla gelmez. Çünkü yüce Rabbimizin nazarında tüm kulları eşit ve değerlidir. Hep söylediğim gibi “Mesele bir olmak, birlikte olmak, asla birbirimizden vazgeçmemektir" ifadelerini kullandı.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.