Başkan Vekili Pehlivan'dan iftar ikramı

Başkan Vekili Pehlivan'dan iftar ikramı

AK Parti İzmir Gençlik Kolları üyeleri, ‘İftara 5 Kala’ etkinliğini son olarak Menemen’de gerçekleştirdi. Gençlere eşlik eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Ramazan ayının bereketini, vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak paylaştık” dedi

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, Menemen’de iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etti. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ve Menemenli gençler, Halil Alkaya Pazar Yeri kavşağında araçlarıyla iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık dağıttı.

image-6483441.jpg

Etkinlik hakkında konuşan Pehlivan, “Huzur ve bereket ayı olan Ramazan ayının dayanışma ruhunu Menemenimizde en üst noktada yaşıyoruz. AK Parti’nin neferleri olan gençlerimiz, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık dağıtarak farklarını ortaya koyuyor. Gençlerimizin vesilesiyle bizler de vatandaşlarımızla ekmeğimizi paylaştık. Kıymetli hemşehrilerimizin Ramazanlarını kutladık.

image-6483441-2.jpg

Her zaman olduğu gibi bu şehrin her sokağında AK Gençliğin bir izi var. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramımızın hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Araçlarının içinde ikramlıklarını alan vatandaşlar ise gençlere duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

image-6483441-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.