Başkan Vekili Pehlivan'dan Kabotaj Bayramı mesajı

Başkan Vekili Pehlivan'dan Kabotaj Bayramı mesajı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Denizcilik tarihimizin kahramanlarını ve ebediyete irtihal eden denizcilerimizi rahmet ve saygıyla yâd ediyorum" dedi.

Nilda Altın Okay- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kabotaj Kanunu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin emperyalist devletler karşısında milli egemenlikten, milli ekonomiden taviz vermeyen duruşunun bir kez daha kanıtlandığına dikkat çeken Pehlivan, "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlu olsun." dedi.

aydin-pehlivan.jpg

Başkan Vekili Pehlivan, mesajında "Türk karasuları üzerindeki bütün yabancı imtiyazları ortadan kaldıran Kabotaj Kanunu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin emperyalist devletler karşısında milli egemenlikten, milli ekonomiden taviz vermeyen duruşu bir kez daha kanıtlanmıştır. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı vesilesiyle; denizcilik tarihimizin kahramanlarını ve ebediyete irtihal eden denizcilerimizi rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

fwkheemxoaelbq3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.