Başkan Vekili Pehlivan’dan uluslararası festival müjdesi

Başkan Vekili Pehlivan’dan uluslararası festival müjdesi

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, çömlekçiliği yaşatmak ve bölge mutfağını aynı konsept içerisinde tanıtmak amacıyla yapılacak çalışmaları, uluslararası bir festivale dönüştürmeye karar verdiklerini açıkladı.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Menemen Belediyesi Ar-Ge Biriminin de eşlik ettiği ziyarette, çömlekçiliği yaşatmak ve bölge mutfağını aynı konsept içerisinde tanıtmak amacıyla yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

fmsgpuixmagnmn4.jpg

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Vekili Pehlivan, yapılan değerlendirmelerin ardından planlanan çalışmanın daha iyi bir tanıtım ile uluslararası bir festivale dönüştürülmesine karar verdiklerini açıkladı. Başkan Vekili Pehlivan, açıklamasında "Menemenimizin değerlerini korumak, kollamak ve yaşatmak en büyük görevimiz. Çünkü Menemen 6000 yıldır tüm değerlerimizin doğal yaşam alanı." dedi.

fmsg1zyxeaqtzxx.jpg

Başkan Vekili Pehlivan, görüşmeye ilişkin paylaşımında "Menemenimizi marka kent yapma yolundaki çalışmalarla ilgili Menemen Ticaret Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve değerli yönetimini ziyaret ettik. Ar-Ge birimimizin de eşlik ettiği ziyarette, çömlekçiliği yaşatmak ve bölge mutfağımızı da aynı konsept içerisinde tanıtmak ile ilgili yaptığımız çalışmalarımızı değerlendirdik. Ticaret Odamızın da bu konudaki projelerini dinledik. Nihayetinde ortak hareket ederek, bu çalışmayı daha iyi bir tanıtımla uluslararası bir festivale dönüştürmeye karar verdik. Menemenimizin değerlerini korumak, kollamak ve yaşatmak en büyük görevimiz. Çünkü Menemen 6000 yıldır tüm değerlerimizin doğal yaşam alanı." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.