Başkan Yardımcıları Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yardımcıları Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit ve Tufan Asrav mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Günlük yaşamda muhtarların karşılaştığı sorunların konuşulduğu yemekte, muhtarların bağımsız bir dernek çatısı altında biraraya ge

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit ve Tufan Asrav'ın yanı sıra 16 mahalle muhtarının katıldığı yemekte muhtarlar, mahallelerindeki sorunları ve taleplerini dile getirdi. Muhtarların günlük yaşamda karşılaştığı sorunlara değinen Kadı Kalesi Mahalle Muhtarı Mehmet Yazıcı, muhtarların bağımsız bir dernek çatısı altında birleşmesi gerektiğini belirtti. Yazıcı'nın dernek kurulması ile ilgili önerisine yemekte bulunan diğer mahalle muhtarları da olumlu baktı.

 

Kurulması planlanan söz konusu derneğin muhtarların sorunlara karşı ortak hareket etmesi açısından önemli bir adım olacağını belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav "Kuşadası'ndaki mahalle muhtarlarının biraraya gelerek ortak karar doğrultusunda dernek kurma çalışmalarını destekliyor ve bu karar doğrultusunda belediyenin imkanları dahilinde herzaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

 

Örgütlenmenin sorunların çözümü konusunda önemli bir adım olduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit "Örgütlenmek sorunların yarısını çözmek demektir. Mahallelerin sorunlarını ortak çözüm noktasında buluşturmak ve muhtarların yaşadıkları sorunları örgütlü bir şekilde yürüterek çözüme kavuşturmak adına önemli bir adım olarak görüyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.