Başkan yatağa aç giriyoruz

Başkan yatağa aç giriyoruz

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Sabri İşlek Bornova Belediyesi'nden bir kap sıcak yemek istiyor.

Medya Ege- İzmir'in Bornova ilçesi 1501 sokak numara 6 daire 1'da yaşamını sürdüren 80 yaşındaki görme engelli Nazike İşlek ve emekli oğlu Sabri İşlek geçim sıkıntısı çekiyor. 

Aldığı emekli aylığıyla annesine bakan Sabri İşlek, nafaka ve ev kirası da ödüyor. Zor koşullarda hayatına devam etmeye çalışan İşlek ailesi,  Bornova Belediyesi'nden yardım talebinde bulunuyor. Önceden Bornova Belediyesi'ni arayarak sıcak yemek isteğinde bulunan Sabri İşlek, yemeğin sadece bir defa geldiğini belirtti. 

basliksiz-1-040.jpg

Yaşadıkları zorlukları güçlükle anlatan Sabri İşlek, Bornova Belediyesi Başkanı Mustaf İduğ'a seslenerek, 'Başkanımız bizim sesimizi duysun. Bize yardım etsin. Annem görme engelli raporuda var. Biz sadece bir kap yemek istiyoruz. Akşamları yatağa aç giriyoruz" açıklamasını yaptı.

7c4d5f33-f7d1-4772-b9bd-549e6f70e1ab.jpg

Bornova Belediyesi'nden bir kap yemek, bir fotoğraf
Sabri İşlek'in ev sahibi, kiracısının yaşadığı zorlukları anlattı, "Evi kira, aylık  550 lira parasını veriyor. Gitmediğimiz yer kalmadı. Kaymakamlığa kadar gittik. Huzur evine gittik almadılar. Annesinin emekli maaşım olmadığı için. Tek başına emekli maaşıyla evi geçindirmeye çalıştığı için yetmiyor. Kirayı mı versin? Elektirk, suyu mu ödesin? Bunların temizlik ihityacı var, yemek ihityacı var. Herşeyine ben destek oluyorum. Verdiği kira parasını ben buna geri veriyorum. En azından  yemek, temizlikçi, buzdolabı, çamaşır makinesi ihtiyacının giderilmesi lazım. Yemek için Bornava Belediyesine müracat ettiler. Bir kere getirdiler göstermelik fotoğrafının çekip gittiler. Başka da bir daha gelmediler. Belediye başkanından ricamız, hafta da bir temizlik yaptırılsın, evlerine sıcak yemek getirilsin.Annesine destek olsunlar" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum