Başkan Yavaş, 'Enkaz devraldık'

Başkan Yavaş, 'Enkaz devraldık'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın açıklaması yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş basın açıklaması düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi hakkında bilgiler veren Yavaş, "Bu süre zarfında enkaz devraldık, borcumuz çok falan demedik. Çünkü ekip olarak bunların hepsini aşacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Mansur Yavaş'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, "Mansur Yavaş ismi aslında Sadece Ankara'da değil Türkiye'de bir markadır. Çalışmasıyla başarılarıyla öngörüsü ile önemlidir. Bir kente hizmet verme aşkı ile dolu olan birisidir Mansur Yavaş. Önümüzdeki süreçte bunu hep birlikte göreceğiz. Harcadığı her kuruşun hesabını Ankara'ya veren Ankara'yı gerçekten de Türkiye'nin en önemli kentlerinden birisi haline getirecek bir belediye başkanımız var. Ankara'nın güzel bir türküsü var "Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara" diyen gerçekten de Mansur Yavaş başkanımızdan beklediğimiz budur." şeklinde konuştu.

BELEDİYE MECLİSLERİ

AK Parti ve MHP eliyle Meclis çalışmalarının yavaşlatılmasını da gündeme getiren Kılıçdaroğlu, Belediye meclislerinde çoğunluğun olup olmamasının çok büyük bir önemi yok bana göre . Hizmeti bütün Ankaralılar için yapıyorsunuz. Projenin Ankaralıların yararlı olduğu sürece hesabı veriliyorsa herkes tarafından onaylanması gerek." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.