Başkan Yetişkin 2 yılını anlattı!

Başkan Yetişkin 2 yılını anlattı!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yönetimde olduğu 2 yılını anlattı. 

Belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda Başkan Yetişkin pandemi ve ekonomik krizin damga vurduğu iki yılda gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerini sundu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmalarıyla büyük başarı gösteren Seferihisar Belediyesi’nin projeleri uluslararası ödüle layık görüldü.  Seferihisar Belediyesi tarımdan kültür sanata, evde destekten mobil uygulamaya birçok proje ve çalışmalarla iki yılda örnek bir sosyal belediyecilik sergiledi.

3-069.jpeg

Seferihisar’da kaynamayan tencere kalmadı

Seferihisar Belediyesi pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi ve covid-19 dolayısıyla izolasyon sürecinde olan tüm vatandaşa sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

Kocaçay Projesi başlıyor

Kısa vadede hayata geçecek projelerini anlatan Başkan Yetişkin “Kocaçay projemizde son noktaya geldik. Söz verdiğimiz gibi daha yaşanabilir bir Seferihisar'ı hep birlikte inşa ediyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte yaklaşık 200.000 metrekarelik alanda çocuk oyun parkından yürüyüş yollarına, botanik bahçelerinden çay bahçesine vatandaşımızın keyifle vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı oluşturuyoruz. Seferihisar bu projeyle rahat bir nefes alacak. Sığacık Girlen’de yapılacak rekreasyon alanı projemiz de kısa süre içinde başlıyor. Yapılacak olan çevre düzenlemesiyle hemşehrilerimizin nefes alacağı park ve ortak yaşam alanları arttırılacak. Aynı zamanda Düzce Köyü projemiz ile köyümüzü sanatla buluşturuyoruz. Sürdürülebilir bir hayvancılık modeli için başlayacağımız Hindi projemiz ile de üreticimize 20 baş hindi dağıtarak daha ucuz girdilerle gerçekleştirilecek kırmızı et yetiştiriciliğine olanak sağlayarak üretici ve tüketiciye nefes aldıracağız” dedi. 

5-018.jpeg

Yaralar sarıldı

Yaşanan 6.9 şiddetinde deprem ve deprem nedeniyle tsunaminin vurduğu Sığacık’ta Acil Durum Ekipleriyle hasar tespit çalışmaları çok kısa sürede bitirilerek, esnaf ve vatandaşın tüm ihtiyaçları giderildi.

“Seferihisar Hepimizin”

Başkan Yetişkin’in sosyal medya hesapları üzerinden “Seferihisar Hepimizin diyerek çıktığımız bu yolda pandemi ve ekonomik krizin damga vurduğu iki yıl içinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini gösterdik. Belediyemiz tarıma ve esnafa destek projeleriyle uluslararası ödüle layık görüldü. 2 yılda neler oldu gelin hep birlikte izleyelim!” açıklamasıyla yayınladığı, iki yılda gerçekleştirilen tüm çalışmaların içinde bulunduğu video çok kısa sürede büyük ilgi gördü.

4-036.jpeg

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Biz halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ederken, Seferihisar’ımızı daha yaşanabilir ve güzel bir kent haline getirmek için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.