Başkan Yetişkin belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Başkan Yetişkin belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

img-20230623-wa0038.jpg

Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in yanı sıra, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Pehlivan, Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi, CHP Meclis Üyeleri Reşat Gültekin, Sefer Topçu, Hüseyin Kocaer ve çok sayıda belediye personeli hazır bulundu. Başkan Yetişkin ve Başkan Yardımcıları, Ulaşım Müdürlüğü garajı, Ürkmez Hizmet Noktası ile Doğanbey'de bulunan kademeyi ziyaret ederek, çalışanlarla bayramlaştılar.

img-20230623-wa0043.jpg

“HIZ KESMEDEN DEVAM”

Yaz sezonunun yoğun geçeceğine dikkat çekerek 9 günlük bayram tatilinin çalışanlara iyi geleceğini vurgulayan Başkan Yetişkin “Hepiniz çok çalıştınız ve yoruldunuz şimdi dinlenme zamanı. Bu tatili iyi değerlendirerek yaz sezonuna daha güçlü gireceğiz. Belediyemizin çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Hepinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz çok büyük bir aileyiz. Fedakarca ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte, Seferihisar için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-06-23-at-15-42-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.