Başkan Yetişkin: Bu tabloyu değiştirmek zorundayız

Başkan Yetişkin: Bu tabloyu değiştirmek zorundayız

Seferihisar Belediyesi, beslenme çantası projesi ile dar gelirli öğrencilere destek oluyor. Türkiye’de her 5 çocuktan birinin yeterli ve besleyici gıdaya ulaşamadığını belirten Belediye Başkanı ismail Yetişkin, "Bu tabloyu değiştirmek zorundayız" dedi.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler birimi, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin beslenmelerine destek oluyor. İlk kez geçen yıl hayata geçen proje kapsamında, geliri tespit edilmiş halkkart sahibi vatandaşların ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören çocuklarına Seferihisar Belediyesi tarafından, yıl boyunca ücretsiz beslenme desteği sağlanıyor. Beslenme Çantası uygulamasıyla, her cuma günü içinde süt, meyve suyu ve kahvaltılık ürünler bulunan çanta, yaklaşık 117 öğrencinin 5 günlük gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanarak ailelere teslim ediliyor.

ismail-yetiskin-2-002.jpeg

Türkiye’de her 5 çocuktan birinin yeterli ve besleyici gıdaya ulaşamadığını ifade eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, bu tablonun değişmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yetişkin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’de her 5 çocuktan biri yeterli ve besleyici gıdaya ulaşamıyor. Bu tabloyu değiştirmek zorundayız. Seferihisar Belediyesi olarak 'Beslenme Çantası' uygulamamızla her hafta ihtiyaç sahibi hanelerimizdeki evlatlarımızın 5 günlük gıda ihtiyacına destek oluyoruz."

f6xq7saxyailney.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.