Başkan Yetişkin: Kadına şiddete karşı omuz omuza mücadele etmeliyiz

Başkan Yetişkin: Kadına şiddete karşı omuz omuza mücadele etmeliyiz

Seferihisar Kent Konseyi'nin, adliyede kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Neşe Keçkin için düzenlediği basın toplantısına katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Kadına şiddete karşı kadın erkek omuz omuza mücadele etmeliyiz" dedi.

MEDYA EGE - Seferihisar Kent Konseyi, Seferihisar'da boşanmak isteyen ve barışma teklifini kabul etmediği kocası tarafından dava öncesi adliyede bıçaklanan Neşe Keçkin için bir basın açıklaması düzenledi.

f-foqarwsaavjk4-1.jpg

'Kadına şiddete hayır!', 'Kadın cinayetine son!' 'Şiddete sessiz kalma!' yazılı pankartlarla gerçekleşen basın toplantısına katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; kadına şiddete karşı kadın erkek omuz omuza mücadele etmenin gerekliliğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi; "Hayattan vahşice koparılan Neşe Keçkin için düzenlenen basın toplantısına katıldık. Kadına şiddete karşı kadın erkek omuz omuza mücadele etmeliyiz. Seferihisar’da bu alanda mücadele etmek isteyen herkesin sonsuza kadar yanındayım."

f-foqaowwaac5ws-1.jpg

f-foqaoxgaa9jlh-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.