Başkan Yetişkin: Seferihisar çocukların ve gençlerin şehri olacak

Başkan Yetişkin: Seferihisar çocukların ve gençlerin şehri olacak

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, düzenlenen törenle açıldı. 6-15 yaş arası çocuklar yaz boyunca 11 ayrı branşta düzenlenecek kurslara katılıp, eğitim alacak.

Okulların tatile girmesinin ardından Seferihisarlı çocuklar, belediye tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu’na akın etti. Seferihisar Belediyesi'nin açtığı futbol, plaj futbolu, yüzme, basketbol, bale, jimnastik, voleybol, tenis, tekvando, satranç ve yelken kurslarının açılışı törenle yapıldı. Törene katılan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, çocuklarla yakından ilgilenerek, hazırlanan oyun alanında onların sevincine ortak oldu. Yetişkin, futbol turnuvalarında derece alan takım oyuncularına hediyelerini takdim etti. Açılışta, jimnastik ve tekvando takımları da gösteri yaptı.

yaz-spor-okulu4.jpeg

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Okullar açılana kadar yüzmeden yelkene, tenisten baleye tam 11 branşta açtığımız kurslarda hem arkadaşlarınızla eğleneceksiniz, hem de dolu dolu bir yaz geçireceksiniz. Yaz okulu kurslarımızda yeteneklerinizi keşfedecek, geleceğin şampiyonları da sizler olacaksınız. Her alanda Seferihisar’ın gururu olacaksınız. Ben gözlerinize baktığımda o inancı ve kararlılığı görüyorum. Buna yürekten inanıyorum. Siz de bize ve kendinize güvenin ve inanın. Seferihisar çocukların ve gençlerin şehri olacak” dedi.

11 dalda kurs alacak olan çocuklara, belediyenin uzman eğitmen kadrosu eşlik edecek. Kurslar, 1 Eylül’e kadar devam edecek.

yaz-spor-okulu2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum