Başkan Yetişkin: Seferihisar’ı birlikte yönetmeye devam edelim

Başkan Yetişkin: Seferihisar’ı birlikte yönetmeye devam edelim

Seferihisar Belediyesi tarafından uygulanan 'Halk Günleri'nde bugüne kadar 14 bin 985 kişiyle birebir görüşme imkanı bulduğunu kaydeden Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’ı birlikte yönetmeye devam edelim” diye konuştu.

Dört buçuk yıllık görev süresi boyunca başarılı hizmetleri ve Seferihisar halkına yakınlığıyla dikkat çeken Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin makamında “Halk Günleri” düzenleyerek, ilçe sakinlerinin istek, talep ve şikayetlerini dinliyor. Salı günleri ise Seferihisar Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen Halk Günleri kapsamında bugüne kadar binlerce vatandaş, Başkan Yetişkin ile görüşerek, talep ve şikayetlerini iletti.

halkgunu-5.jpg

"DİNLEMEDİĞİM HEMŞEHRİM KALMAYACAK"

Başkan Yetişkin, “Vatandaşlarımıza dört buçuk yıldır ulaşmaya çalışıyor, dertlerine derman, sohbetlerine arkadaş olmaya devam ediyorum. Bu süreç boyunca 14.895 kişi ile görüşme sağladım ve sağlamaya da devam edeceğim. Randevu sistemi ile gerçekleştirdiğimiz bu uygulama sayesinde dinlemediğim hemşehrim kalmayacak. Lütfen gelin, bize ulaşın, konuşalım. ‘Neler yapabiliriz?’, hep birlikte bir çözüm bulmaya, Seferihisar’ı birlikte yönetmeye devam edelim” diyerek, ilçe halkına çağrıda bulundu.

halkgunu-1.jpg

halkgunu-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.