Başkan Yetişkin, Selvi Kılıçdaroğlu'na enginar hediye etti

Başkan Yetişkin, Selvi Kılıçdaroğlu'na enginar hediye etti

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar’a gelen Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu Seferihisar’da ağırladı. Yetişkin, Kılıçdaroğlu'na enginar hediye etti.

MEDYA EGE – Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi.

Çoğunlukla kadın üretici kooperatiflerini ziyaret ederek kadın emeğine işaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, Seferihisar’da da Çocuk Belediyesi’ni ziyaret etti.

fufamc9waaybekr-001.jpg

Kılıçdaroğlu’nun Seferihisar ziyaretine eşlik eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Kılıçdaroğlu’nu Çocuk Belediyesi’ne ilişkin bilgilendirdi.

fufamc6xsaa7c-0-001.jpg

Kılıçdaroğlu’na bir sepet enginar da hediye eden Başkan Yetişkin ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Türkiye’de çocukların gözlerindeki ışık sönmesin diye, yetersiz beslenen tek bir çocuk kalmayana kadar yollarda olan çocukların Selvi annesi ile Çocuk Belediyesi’nde bir araya geldik. Seferihisar’a hoş geldiniz Selvi Kılıçdaroğlu" cümleleri ile memnuniyetini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.