Başkan Yetişkin: Sizlerle yarınlarımızı inşa edeceğiz

Başkan Yetişkin: Sizlerle yarınlarımızı inşa edeceğiz

Seferihisar, Kaleiçi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ne yeni katılan üyelerin rozetleri takıldı.

MEDYA EGE - Seferihisar Kaleiçi'nde CHP'nin 99. Kuruluş Yıl Dönümü kutlandı. Kutlamada partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Sığacık Kaleiçi'nde gerçekleşen törende Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Kani Beko ve Ednan Arslan da yer aldı.

fcdo8maxoaamlqo.jpg

Şölen havasında geçen rozet töreni ile ilgili Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin "Partimizin kuruluşunun 99. yılı dolayısıyla Kaleiçi’nde düzenlenen kutlama programına katıldık. Bugün CHP örgütüne katılıp ülkenin geleceği için çalışmaya karar veren tüm arkadaşlarımı selamlıyorum. Aramıza hoş geldiniz. Sizlerle yarınlarımızı inşa edeceğiz. Nice 99 yıllara!" açıklamasını yaptı.

fccuejdx0amt1-8-1.jpg

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak da rozet törenine ilişkin yaptığı açıklamada "Dün akşam Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak Sığacık Kaleiçi’de gerçekleştirdiğimiz ve partimizin kuruluşun 99. İzmir ve Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutlama programımızı oldukça yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi.

fb-ofixwyaevccx.jpg

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise "Seferihisar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Partimizin 99. Kuruluş Yıldönümü programına katılarak ailemize yeni katılan 750 yol arkadaşımıza rozetlerini taktık. Ailemiz büyüyor… İkinci Yüzyıla bir kala, iktidar yürüyüşümüze emin adımlarla devam ediyoruz. Nice 99 yıllara" ifadeleri ile memnuiyetini dile getirdi.

Rozet takma şöleninde CHP'li Devrim Seyrek de bir konser verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.