Başkan Yetişkin, "Teşekkürler Seferihisar! Hep birlikte başardık!

Başkan Yetişkin, "Teşekkürler Seferihisar! Hep birlikte başardık!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçenin nüfusunun artışına dair açıklamalarda bulundu.

Medya Ege- Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre 2021 yılında Seferihisar’ın nüfusu 52 bin 507 oldu. Geçtiğimiz yıl 48 bin 320 nüfusa sahip Seferihisar’da bu artışla birlikte İller Bankası’ndan geliri de artmış olacak.

ismail-baskan-hepimizi-korudu-yenihaber-izmir.jpg
Destek verip nüfus kayıtlarını ilçeye alanlara Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, teşekkür etti. Başkan Yetişkin, "Şimdi daha güzel bir Seferihisar için daha çok çalışarak desteklerinizin karşılığını verme sırası bizde" dedi.

fk046bqxsagogjs.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Yetişkin, "Teşekkürler Seferihisar! Hep birlikte başardık! TÜİK’in verilerine göre nüfusumuz 50 bini geçti. “Seferihisar’ı Seven Seferihisarlı Olsun” diyerek yola çıktığımız kampanyamızda Seferihisar’da yaşayan ancak nüfus kayıtları başka ilçelerde bulunan hemşehrilerimize seslenmiştik. Desteklerini esirgemeyip 50 bini geçmemizi sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz! Şimdi daha güzel bir Seferihisar için daha çok çalışarak desteklerinizin karşılığını verme sırası bizde" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.