Başkan Yetişkin, turizm stratejisini anlattı!

Başkan Yetişkin, turizm stratejisini anlattı!

Travel EXPO Ankara’da “Yerel Yönetimler ve Kültür Turizmi” panelinde konuşmacı olarak bulunan Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Ankara programı içinde CHP Genel Merkezi’ni de ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP9 Genel Merkezi’nde CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ile bir araya gelen Başkan Yetişkin, Seferihisar’da hayata geçirmeye hazırlandıkları kültür odaklı turizm vizyonu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ismail-yetiskin-1.jpeg

Herkes için farklı bir Seferihisar!

Seferihisar’daki tüm bileşenlerin değer gördüğü ve ilgi çektiği bir turizm kültürü ortaya koyduklarının altını çizen Başkan Yetişkin “Seferihisar Belediyesi olarak belirlediğimiz 3 temel vizyondan birincisi sürdürülebilir yöntemlerle vatandaşı ekonomik krizden korumak. İkincisi yerel üreticiyi ve özellikle genç çiftçileri desteklemek. Üçüncüsü ise kültür odaklı bir turizm. Bu üç ana vizyonumuzu gelişen bir Seferihisar bilinci ile planlıyor ve sürdürüyoruz. Seferihisar’da Cittaslow ile bir markalaşma hikayesi yarattık. Cittaslow’u duyan ve merak eden insanlar artık Seferihisar’a yalnızca deniz turizmi için gelmemeye başladı. Herkesin zevkine ve ilgisine göre bir Seferihisar alternatifi sunuyoruz. Faaliyetlerimizi bütüncül yaklaşım stratejisi ile gerçekleştirerek kentimizdeki tüm fırsatların değerlendirilmesine ve tüm sorunların ele alınıp çözüme kavuşturulmasını sağlıyoruz.
ismail-yetiskin-2.jpeg
Turizm yaklaşımımızı Seferihisar’ın doğal ve kültürel özelliklerini muhafaza etmek üzerine kurduk. Ekonomik krizle mücadele eden Türkiye’de turizm gelirlerini çok önemli buluyoruz. Bu konuda genel merkezimizde Genel Başkan Yardımcılarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

expo-ankara-stand.jpegexpo-ankara-panel.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.