Başkan Yetişkin yeniden başladı!

Başkan Yetişkin yeniden başladı!

CHP tarafından Seferihisar’da yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Yolumuza devam edeceğiz" mesajı verdi.

MEDYA EGE - 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Seferihisar’da mevcut başkan İsmail Yetişkin’i yeniden aday gösterdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ismi MYK‘ya sunulan Başkan Yetişkin, önce MYK‘dan ardından ise Parti Meclisi'nden tam destek aldı. Kararın ardından Ankara’dan döndüğünde Seferihisarlılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Yetişkin, seçim çalışmalarına start verdi.

‘Yolumuza devam edeceğiz’ diyerek Seferihisar’da bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yetişkin, “Seferihisar’da hiç durmadan ve yorulmadan Seferihisar’ın her bir ferdine daha iyi bir gelecek yaratma hedefiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yetişkin, geçtiğimiz beş yılda Seferihisar’da özellikle tarım, spor, sosyal aktivitelerde Seferihisar’a çok şeyler kazandırdığını paylaştığı videoda anlatırken yeni seçim döneminde Seferihisar’ın her bir ferdinin daha iyi bir Seferihisar’da yaşamaları için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya hazır oldukları mesajını da verdi.

img-20240129-wa0024-740x420.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.