Başkan Yetişkin'den Bakanlığa Ekmeksiz Plajı çağrısı!

Başkan Yetişkin'den Bakanlığa Ekmeksiz Plajı çağrısı!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Tarım ve Orman Bakanlığı'na Ekmeksiz Plajı için çağrıda bulundu.

Dilek Çelikten/ Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar da başkanlık yaptığı 2019’un Ocak ayında plajın halka açılmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne  resmi talepte bulunmuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yaptığı talebin aynısını geçtiğimiz aylarda Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de yaptı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Ekmeksiz Plajı için Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileriyle gçrüştüklerini plajın işletmesinin Seferihisar Belediyesi'ne ve Seferihisar Halkı'na geçmesi için talepte bulunduklarını açıkladı.  Plajın halka açılmasını istediklerini belirten Başkan Yetişkin, "İnanıyorum ki Tarım ve Orman Bakanlığı sesimizi duyacak, çok yakında turkuaz denizimiz, nesilden nesile geçen hatıralarla Seferihisarlı çocukların kumdan kalelerine ev sahipliği yapacak" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Yetişkin, "Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileriyle Ekmeksiz Plajı için görüşüp plajın işletmesinin belediyemize, Seferihisar Halkı'na geçmesi için talebimizi yinelemiştik. Turizm yatırımcılarımız da Ekmeksiz'in belediye kontrolünde halka açılmasını istiyor. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Tarım ve Orman Bakanlığı sesimizi duyacak, çok yakında turkuaz denizimiz, nesilden nesile geçen hatıralarla Seferihisarlı çocukların kumdan kalelerine ev sahipliği yapacak" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.