Başkan Yetişkin’den çağrı: Balkonlarımızı şanlı bayrağımızla donatalım

Başkan Yetişkin’den çağrı: Balkonlarımızı şanlı bayrağımızla donatalım

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Seferihisarlılara seslenerek "Seferihisar’ımızın her köşesini 100. yıl için süslüyoruz. Tüm komşularımızı evlerini, balkonlarını şanlı bayrağımızla donatmaya davet ediyorum" dedi.

MEDYA EGE - Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Seferihisar’da, coşkuyla kutlanıyor. 25 Ekim’de başlayan kutlamalar 5 gün sürecek.

f9chmqzwgaa7cpa.jpeg

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, vatandaşları Cumhuriyet Bayramı coşkusuna davet etti.

Başkan Yetişkin, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşlardan ev ve balkonlarını Türk Bayrağı ile donatmalarını istedi.

uil.jpg

Başkan Yetişkin paylaşımına “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Seferihisar’da, coşkuyla kutlanacak” notunu düştü.

SEFERİHİSAR’DA KUTLAMALAR

Seferihisar’da yarın saat 15.00’da Ürkmez Kültür Sanat Merkezi Futbol Sahasında Yıldız Takımı Futbol Turnuvası düzenlenecek. Atatürkçü Düşünce Derneği de 15.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapacak. Akarca Kadın Platformu da Çarşı merkezinde saat 15.45’te zeybek gösterisi yapacak. Aynı gün saat: 20.00’dan itibaren Ürkmez Gençlik Merkezi’nde salon gösterileri gerçekleştirilecek.

f9chmqvw0aejwns.jpeg

Cumhuriyetin 100. yılı olan 29 Ekim Pazar günü ise etkinlikler, saat 10.00’da şehir stadındaki resmi program ile başlayacak. Akarca Kadın Platformu Sığacık Atatürk Heykeli’nde saat 13.30’da ve Akarca Atatürk Heykeli önünde saat 17.00’da zeybek gösterisi yapacak. Saat:17.00’da Ürkmez Meydanı’ndan, Ürkmez Gençlik Merkezi’ne belediye bandosu eşliğinde yürüyüş düzenlenecek. Saat: 18.00’da Ürkmez Kültür Merkezi’nde 100 kadın zeybek oynayacak. Saat:19.23’de ise Seferihisar Halk Pazarı’ndan başlayıp, çarşı merkezinde sona erecek geleneksel fener alayı etkinliği düzenlenecek.

f9chmqvxwaa2yen.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.