Başkan Yetişkin’den darp iddialarına sert yanıt: Dava açacağız!

Başkan Yetişkin’den darp iddialarına sert yanıt: Dava açacağız!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan, Tunç Soyer’in şoförü Hüseyin Sezer'in uğradığı saldırı sonrasında verdiği ifadeye yönelik ortak bir açıklama yaparak müfteriler hakkında dava açacaklarını belirttiler.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan, Tunç Soyer’in şoförü Hüseyin Sezer'in uğradığı saldırı sonrasında verdiği ifadeye bir açıklama yaparak tepki gösterdiler.

Saldırıdan sonra Sezer, Başkan Yetişkin ve yardımcı Pehlivan’ı suçlamıştı. Yapılan ortak açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“1 Nisan 2024 tarihinde Seferihisar Belediyesi personeli Ali Tanış ve Tunç Soyer’in makam şoförü olan İZBB personeli Hüseyin Sezer arasında adli makamlara yansıyan tartışma ve darp olayı ile ilgili açıklamamızdır.

Kurumumuz ve bizler, söz konusu olayın herhangi bir tarafı olmamakla birlikte, adli vakaya dahil edilme çabasını hayretle takip ediyoruz. Konu yargıya intikal ettiği için içeriği ve detaylarıyla ilgili bir açıklama yapmayacağız. Ancak, tarafımıza isnat edilmeye çalışılan dayanaksız suçlamalar hakkında, öncelikle hukuki ve cezai haklarımızı kullanacağımızı, müfteriler hakkında iftira suçu da dahil olmak üzere, savcılığa şikayette bulunulacağını, tüm sorumlular hakkında ayrıca tazminat davası açılacağını, kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

ismail-yetiskin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.