Başkan Yetişkin'den Karayollarına: Yapamayacaksanız Biz Yapalım

Başkan Yetişkin'den Karayollarına: Yapamayacaksanız Biz Yapalım

Karayolları tarafından Seferihisar giriş kavşağı bölgesinde henüz bir peyzajın yapılmadığını söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Eğer yapılmayacaksa söyleyin biz yapalım.” dedi.

Karayolları tarafından Uzun zamandır yapımı süren İzmir Kuşadası yol güzergahı asfaltlama ve orta refüj çalışmaları yaz sezonu gelmesiyle henüz tamamlanmadı. Orta refüjde oluşan ağaçlandırmadan yolun görünmediğinden şikâyetçi olan sürücüler, yayaların karşıdan karşıya geçmesiyle kazaların yaşandığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Doğanbey yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 15 yaşındaki bir genç kız orta refüjdeki ağaçlardan dolayı yol görüş mesafesi azalmasıyla kaza gerçekleştiğini söyleyen sürücüler, karayollarının bu konuda daha hassas davranmaları konusunda uyardı.

2022-07-22-09-31-58.jpg

Ayrıca Seferihisar giriş kavşağı bölgesinde henüz bir peyzajın yapılmadığını söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin,“ Seferihisar ilçemizin giriş alanının özenli ve temiz olmasına gayret ediyoruz. Karayolları tarafından yapımı hala süren ve bir türlü tamamlanmayan orta refüj ve kavşak düzenlemelerini yapmalarını bekliyoruz. Eğer Yapılmayacaksa söyleyin biz yapalım.” dedi. Bu zamana kadar en uzun süren orta refüj çalışması olarak adlandıran Başkan Yetişkin, karayollarının yapmış olduğu Seferihisar İzmir caddesi – Kuşadası istikameti yol çalışmaları ve orta refüj düzenlemelerindeki aksaklıkların bedelinin Seferihisar Belediyesine yansıdığından bahsetti.

ismail-yetiskin-477x370.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.