Başkan Yetişkin'den LÖSEV yararına turuncu farkındalık!

Başkan Yetişkin'den LÖSEV yararına turuncu farkındalık!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Geleneksel Mandalina Şenliği'nde yapılacak mezatta satılmak üzere, LÖSEV yararına bahçeden mandalina topladı.

MEDYA EGE - Seferihisar’ın köklü geleneklerinden biri olan Mandalina Şenliği’nin yarın 23’üncüsü düzenlenecek. Şenlik, birbirinden eğlenceli etkinlikler, çeşitli dans gösterileri ve yarışmalara sahne olacak. Şenlikte eğlenceli etkinliklerin yanı sıra narenciye üretiminin dünü, bugünü ve yarını tartışılacak. Ünlü müzik grubu Zakkum ve Devrim Seyrek konseri ile şenlik renklenecek.

Öte yandan şenlikte LÖSEV yararına, bahçeden toplanan mandalinalarla mezat düzenlenecek. Bu kapsamda farkındalık yaratmak amacıyla ünlü sanatçılar Önder Açıkbaş, Bülent Şakrak ve Alper Baytekin ile birlikte, mezatta satışa sunmak üzere LÖSEV yararına bahçeden mandalina toplayan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, şunları söyledi:

ga6ngbsw0aa0btb.jpg

"Bir farkındalık yaratmak, LÖSEV'e destek olmak için buradayız. Biliyorsunuz ki; yarın mandalina şenliğimiz var. Mandalina şenliğinde hep beraber bir mezat yapacağız. Mezatta bu topladığımız mandalinaların satışını yapacağız.

23. Mandalina Şenliği, 10 Aralık Pazar günü Seferihisar Kapalı Pazar Yeri’nde saat 14.00'te başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.