Başkan Yetişkin'den Tugay'a ziyaret: Birlikte çalışmaya devam edeceğiz!

Başkan Yetişkin'den Tugay'a ziyaret: Birlikte çalışmaya devam edeceğiz!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etti. Yetişkin, ziyaretinde iş birliği vurgusu yaparak, "Birlikte çalışmaya devam edeceğiz!" mesajını verdi.

MEDYA EGE - Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan'ın da eşlik ettiği ziyarette Yetişkin, ilçeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Seferihisar'ın ve kentin gelişimine katkı sunacak iş birliklerinin de konuşulduğu ziyarette Başkan Yetişkin, "İzmir Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içinde Seferihisar'ı güzelleştirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gnd2cd7xyaazza1.jpg

Başkan Yetişkin, ayrıca ilçe belediye başkanlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ile Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'a da ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretlerde sosyal belediyecilik ve dayanışma vurgusu yapılırken Başkan Yetişkin, ziyaretlerine ilişkin yaptığı paylaşımlarına, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla hep birlikte, daha güzel ve yaşanabilir kentler için çalışmaya devam edeceğiz" notunu düştü.

gnduubsxqae0cwh.jpg

gndgxvgw8aapc6o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.