Başkan Yetişkin'e coşkulu karşılama: Seferihisar için yeniden!

Başkan Yetişkin'e coşkulu karşılama: Seferihisar için yeniden!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterildi. Başkan Yetişkin, Ankara’dan dönüşünde ilçe halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Seferihisar’da mevcut başkan İsmail Yetişkin’i yeniden aday gösterdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ismi MYK‘ya sunulan Başkan Yetişkin, önce MYK‘dan ardından ise Parti Meclisi'nden tam destek aldı. Kararın ardından Ankara’dan dönen Yetişkin, Seferihisarlılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Meşaleler yakan vatandaşlar, “Seferihisar seninle durma ilerle” pankartı açtı.

img-20240130-wa0014.jpg

SEFERİHİSARLILARA TEŞEKKÜR

Ailesiyle birlikte ilçe meydanında kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Yetişkin, “Buradan Seferihisar’a beni layık gören başta CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Parti Meclisi ve MYK üyelerimize bir kez daha teşekkür ederim. Ama asıl Seferihisar halkına teşekkür borcum var. Bugün yeniden bir seçim sürecinde daha kol kola, omuz omuza bir aradaysak bunun mimarı sizlersiniz” dedi.

img-20240130-wa0018.jpg

"SEFERİHİSAR İÇİN YENİDEN"

“Seferihisar için yeniden ayağa kalkıyor ve yola çıkıyoruz" diyen Yetişkin, "Hayata geçireceğimiz her projede, atacağımız her adımda ve tüm hizmetlerimizde Seferihisarlıların imzası olacak" şeklinde konuştu.

img-20240130-wa0017.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar da, “İlçe örgütü olarak hep birlikte alanda olacağız. Vatandaşımızın yanında dertlerine deva olmaya devam edeceğiz” diyerek, Başkan Yetişkin’e destek verdi.

img-20240130-wa0012.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.