Başkan Yıldız: Atatürk’ün işaret ettiği yolda var gücümüzle çalışacağız!

Başkan Yıldız: Atatürk’ün işaret ettiği yolda var gücümüzle çalışacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, “Atatürk’ün işaret ettiği yolda var gücümüzle çalışacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Başkan Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Her güne; ait olduğumuz yerde, sokaklarda, iş yerlerinde başlamak, Çiğli’nin gerçek sahipleriyle, halkımızla kucaklaşmak geleneğimiz olacak. Bizlerin bağı güçlenip bilgi alışverişi arttıkça, belediye hizmetlerimiz de yerinde ve çok daha hızlı şekillenecek” notunu düştü.

Başkan Yıldız, ardından 23 Nisan sebebiyle Uğurcan Eti’yi makamında ağırladı. Yıldız, sosyal medya üzerinden o anları paylaşarak “Sevgili Uğurcan Eti kardeşimi; 23 Nisan gibi özel bir tarihin arifesinde ağırlamanın heyecanını yaşadım. Ona armağan ettiğim Atatürk Albümü’yle birlikte gözlerinde daha da parlayan ışık hiç sönmesin. Tüm çocuklarımız ve Uğurcan’a söz; her birinin Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği yolda, Cumhuriyet ilkeleriyle kendilerini bulup, çağdaş uygarlık için üretecekleri koşulları yaratmak üzere var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Yıldız, ardından Eğitim Sen 2 No'lu Şube Başkanı Zeliha Danyeli ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Yıldız, “Eğitim Sen 2 No'lu Şube Başkanı Zeliha Danyeli ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Sayın Danyeli ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.