Başkan Yıldız: Çiğli’mizi adil bir anlayışla yöneteceğim!

Başkan Yıldız: Çiğli’mizi adil bir anlayışla yöneteceğim!

CHP Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, vatandaşlarla seslenerek “Çiğli’mizi adil bir anlayışla yöneteceğim!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çiğli Belediye Başkanı seçilen Onur Emrah Yıldız, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Çiğlilere seslendi. Yıldız, paylaşımında “Çiğli’mizi adil bir anlayışla yöneteceğim!” notunu düştü.

1-003.jpeg

Başkan Yıldız, paylaşımının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Bana bu kutlu makamı layık gören çok değerli yoldaşlarımın güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağım. Bir çift mavi gözün izinden asla ayrılmayacağım. Çiğli'nin hakkını, hukukunu, malını, mülkünü her daim savunacağım ve her daim yanınızda olacağım. Size söz Çigli'm!

Umutsuz olaylar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz de umudumuzu asla ama asla kaybetmedik; çünkü bizim Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e verdiğimiz çok büyük bir sözümüz var.

Bu makam benim değil, sizindir. Çiğli'mizi. herkesin hakkını aldığı, adil bir anlayışla yöneteceğim. Bu yolda bana destek veren herkese teşekkürü borç bilirim. Çiğli'mize yakışır bir Belediye Başkanı olmak için canla başla çalışacağım!”

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.