Başkan Yıldız: Çiğli’yle birlikte işe koyulduk

Başkan Yıldız: Çiğli’yle birlikte işe koyulduk

Güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Çiğli’yle birlikte işe koyulduk” dedi.

MEDYA EGE – Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne esnaf ziyaretleriyle başladı. Kasaplar Meydanı’nda esnafları ziyaret eden Yıldız, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Günaydın Çiğli. Bütün günlerin aydın olması için iş başı yapmadan önce; Kasaplar Meydanı’nın uyanışına, kepenklerin açılışına şahitlik ederek esnafımıza hayırlı işler diledik. Güne, sabahın ilk selamı, ilk sohbeti ve ilk çayını hemşehrilerimle paylaşmanın keyfiyle başladık. Herkese iyi bir hafta diliyorum” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Yıldız, Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Kamyonlar ve Kamyonetçiler Esnaf Odası İbrahim Bayram’ı makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız, “Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Kamyonlar ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Sayın İbrahim Bayram'ı misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2.jpeg

Yıldız, ayrıca Mesai Süleyman Kocadağ ve Gülseli Gül çiftinin nikahlarını kıydı. O anları paylaşan Yıldız, “Mesai arkadaşımız Süleyman Kocadağ ve Gülseli Gül çiftinin en özel günlerine eşlik ederek nikahlarını kıydık. Kocadağ ve Gül Ailelerini tebrik ediyor, genç çiftçimize bir ömür mutluluklar diliyorum. Sevginiz ve saygınız daim olsun” dedi.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.