
Başkan Yıldız: Şehirlerimiz tüm canlılarıyla bir bütündür
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Hayvanları Koruma Kurulu toplantısına katılarak sokak hayvanlarıyla ilgili çözüm önerilerini paylaştı. "Şehirlerimiz tüm yaşayanlarıyla, canlılarıyla bir bütündür" diyen Yıldız, “Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
MEDYA EGE - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, İzmir Valisi Süleyman Elban’ın başkanlığında düzenlenen Hayvanları Koruma Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, kent genelinde sokak hayvanlarının refahının artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
İlgili kurum temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, bakım evlerinin fiziki koşullarının iyileştirilmesi, yeni yaşam alanlarının planlanması ve sahiplendirme süreçlerinin teşvik edilmesi gibi konular görüşüldü. Başkan Yıldız, toplantı kapsamında görüş ve önerilerini paylaştı.
Toplantı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Başkan Yıldız, canlı yaşamına duyarlı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "Şehirlerimiz tüm yaşayanlarıyla, canlılarıyla bir bütündür. Çözüm ortağı olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.