Başkan Yılmazlar, berber ve kuaförleri ziyaret etti

Başkan Yılmazlar, berber ve kuaförleri ziyaret etti

Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR, koronavirüsle mücadele kapsamında uzun süredir kapalı olan ve yeniden faaliyete geçen kuaför ve berber salonlarını ziyaret ederek el dezenfektanı, tıbbi maske ve eldiven dağıttı. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemleri kapsamında çalışmasına ara verilen kuaförler ve berberler, tekrar faaliyete geçti. Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR ilçe genelindeki kuaför ve berberleri bu süreçte yalnız bırakmadı.
 
Hijyen kurallarıyla ilgili hatırlatmalarda bulunan Başkan YILMAZLAR, Beydağ Belediyesi olarak ilçe esnafının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. 

Başkan YILMAZLAR, "Kuaför ve berberlerimizin ilk günlerinde yanlarında olmak, elimizden geldiğince onlara destek olmak istedik. Toplum sağlığını sağlamak için tıbbi maske, eldiven, el dezenfektanı dağıttık. Ateş ölçümlerini yaptık.” dedi.
 
HER DÜKKANA DEZENFEKTAN ÜNİTESİ

Başkan YILMAZLAR, “Ayrıca ilçemizdeki tüm berber, kuaför ve güzellik merkezlerine dezenfektan üniteleri yerleştirdik. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Dezenfektanları nasıl kullanacaklarını anlatarak önlemlerle ilgili hatırlatmalarda bulunduk. Toplum sağlığı için esnaflarımızın yanlarında durmaya ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olmaya devam edeceğiz.”dedi.
unnamed-650.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.