Başkan Yılmazlar, depremzede vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Başkan Yılmazlar, depremzede vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Beydağ’a gelen depremzede vatandaşlarla iftarda buluştu.

Baraj Kır Lokantası’ndaki iftar yemeğine depremzedeleri Meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Hepimizi derinden sarsan deprem sonrası ilçemize yerleşen vatandaşlarımızla iftar programında bir araya geldik, Ramazan'ın bereketini paylaştık. Bu zorlu günleri paylaşmanın gücü ile aşacak, el ele güzel günlere ulaşacağız” dedi.

image-6483441-2.jpg

"DAİMA YANINIZDAYIZ"

Baraj Kır Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve eşi, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri, Jandarma Komutanı Mesut Ertekin ve eşi Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenerek Beydağ’a yerleşen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Hatay’dan gelen vatandaşlar katıldı.

Depremzedelerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmazlar, bolluk, bereket ve dayanışma ayı Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu mübarek ayda iftar soframızı paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun. Biz daima sizin yanınızdayız.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.