Başkan Yılmazlar: Yorulmaksızın mücadeleye devam edeceğiz

Başkan Yılmazlar: Yorulmaksızın mücadeleye devam edeceğiz

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “2022 yılı için ülkemiz ve ilçemiz adına çok umutluyum. Beydağ için güzel bir yıl olması için durmadan ve yorulmaksızın mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmazlar mesajında, 2021 yılının yaşanan tüm zorluklara rağmen, etkin ve verimli bir şekilde geçtiğini ifade etti.

Belediye personelinin yıl boyunca gösterdikleri özverilerden ve çalışma azimlerinden dolayı tebrik eden Başkan Yılmazlar, “Beydağ Belediyesi olarak 2021 yılında da tüm imkânlarımızı ve enerjimizi seferber ederek hemşehrilerimizin yanında olmaya çalıştık. Yaklaşık 2,5 senedir devam eden bir pandemi ve 2021 yılında artan ekonomik problemlere rağmen, yeni bir yılı karşılarken birlikte başardığımız yenilikler ve hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz için tüm Belediye personelime, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

2022 yılı; vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini ve sevgisini perçinleyeceğimiz, her alanda birçok projeye imza atacağımız yepyeni ve umut dolu bir yıl olacak. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlerken yılmadan çalışmaya ve mücadele etmeye hep birlikte devam edeceğiz.

feridun-yilmazlar-makam-foto.jpg

Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız 2021’i uğurlarken yepyeni bir yılı karşılıyoruz. En büyük temennim, şiddet ve savaşlardan uzak, tüm dünyada barışın ve huzurun hâkim olduğu ve sağlıklı bir yıla merhaba diyebilmektir. Bununla birlikte bizler, yepyeni umutlarla baktığımız 2022 yılında da ilçemiz, doğamız, can dostlarımız, üretim, kalkınma ve katılım adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize barış dolu, mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.