Başkan Yorgancılar: 30 Ağustos Zaferi’nden ilham alarak çalışmalıyız

Başkan Yorgancılar: 30 Ağustos Zaferi’nden ilham alarak çalışmalıyız

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 30 Ağustos’un büyük bir askeri zafer olmanın yanında, çağlar boyu ilham alınan bir azim ve kararlılık örneği olduğunu söyledi.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi'nin 101’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 26 Ağustos 1922 günü başlayan Büyük Taarruzun kesin zafere ulaştığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimiz için askeri bir zaferden çok daha öte ve büyük bir anlam taşıyor. O’nun yeni ve modern bir devlet yaratma vizyonunun fiziki altyapısını oluşturan bu zafer, kültür, medeniyet ve ekonomi alanlarında milletimizin elde edeceği zaferlerin de önünü açmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa kazanılacak başarılar yaşayamaz ve sürekli olamaz’ derken işte bunu kastediyor. 30 Ağustos, küllerinden doğacak bir ülkenin ve milletin en görkemli şahlanışı olarak tarihte yerini almıştır. Bugün bize düşen, bu azim ve kararlılıktan ilham almak ve tüm konularımızın çözümünde bu bilinçle çalışmaktır” dedi.

Yorgancılar, “Çok zor şartlar altında yürütülen Kurtuluş Savaşı’mızın baş tacı olan 30 Ağustos Büyük Zaferi’nin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve sevgiyle anıyorum. Milletinin bağımsızlığı yolunda canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle selamlıyorum” ifadesini kullandı.

ender-yorgancilar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.