Başkan Yücel ilçe ilçe saha çalışmasında

Başkan Yücel ilçe ilçe saha çalışmasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl başkanı Deniz Yücel, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE – CHP İzmir İl başkanı Deniz yücel, saha çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Beydağ, Kiraz ve Gaziemir ilçelerini ziyaret eden Başkan Yücel, CHP ilçe yönetimleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı.

İLÇE İLÇE ÖBEK ÇALIŞMASI

İlk olarak Beydağ CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yücel, parti üyeleri ile ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulundu.

Yücel, buluşmaya dair yaptığı açıklamada “Beydağ İlçe Başkanlığı ziyaretimizde, İlçe Başkanımız, yöneticilerimiz, Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimizle bir araya geldik. Huzurun, barışın, refahın hakim olduğu halkın iktidarını hep birlikte kuracağız” ifadelerine yer verdi.

y4.jpeg

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ise ziyarete ilişkin “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Sn. Av. Deniz Yücel ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin İlçe Örgütümüze ziyaretiyle onurlandık. İlçemiz hakkında konuşup, gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Kiraz CHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Yücel, AK Parti yönetimindeki Kiraz’ın CHP yönetimine geçeceğini savundu. Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yeni güne Kiraz İlçe Başkanlığı ziyaretiyle başladık. İlçe başkanımız, yönetim kurulumuz, belediye meclis üyelerimizle ilçenin ve ülkenin sorunlarını konuştuk. Kararlıyız, Kiraz’ı da Türkiye’yi de AKP esaretinden kurtaracağız.”

kiraz.jpeg

Gaziemir İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Yücel, ziyarete ilişkin “Gaziemir İlçe başkanlığı ziyaretimizde ilçe başkanımız, yönetim kurulumuz, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve ilçe örgütümüzle bir araya geldik. Çalışmalarımızı ilmek ilmek işleyerek umudu örgütlemeye devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

y1.jpeg

Gaziemir Belediye başkanı Halil Arda ise “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel’i ilçe başkanlığımızda ağırladık. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında iktidara yürüyoruz tek yumruk” ifadeleri ile seçime işaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.