Başkan Yücel: Ülkemizi sapkın zihniyetten kurtaracağız

Başkan Yücel: Ülkemizi sapkın zihniyetten kurtaracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, gündemde yerini koruyan çocuk istismarına ilişkin bir açıklama yayınladı.

MEDYA EGE- 6 yaşında imam nikahıyla evlendirilen H.K.G’nin istismara uğradığını söylemesinin ardından açılan davada hiçbir tutuklu sanığın olmaması günlerdir tartışılıyor.

İKTİDARI HEDEF ALDI

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de konuya ilişkin tartışmalara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile katıldı.

61979905-620x410.jpg

Kamuoyunu derinden yaralayan olayla ilgili iktidarı da eleştiren Başkan Yücel “Kendilerini sosyal medyadan eleştirenleri sabaha karşı gözaltına aldırıp, yargıya parmak sallayan iktidar mensupları; 6 yaşındaki çocuğun yıllardır tecavüze uğramasına gıklarını çıkartmıyorlar. Bu ahlaksızlığa göz yumanlar da en az bu işin failleri kadar suçludurlar. Ülkemizi ve çocuklarımızı bu sapkın zihniyetten de, onlara çanak tutan basiretsiz iktidardan da kurtaracağız” ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK

Öte yandan konuya ilişkin olarak, CHP İzmir İl Yönetimi, milletvekillerin ve kadın kolları üyelerinin de yer alacağı bir basın açıklaması düzenleyecek. Basın açıklaması yarın saat 11:00’da CHP İzmir İl Başkanlığında yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.