Başkan Zorlu: 30 Ağustos bir diriliş destanıdır

Başkan Zorlu: 30 Ağustos bir diriliş destanıdır

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, "30 Ağustos, yokluklar içindeki bir ulusun, varını yoğunu ortaya koyduğu, büyük bedeller ödediği bir diriliş destanıdır" dedi.

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ESİAD adına bir mesaj yayınladı. Zorlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos, Cumhuriyetle taçlandırdığımız Kurtuluş Savaşımızın sonuncu ve en büyük zaferidir. Yokluklar içindeki bir ulusun, varını yoğunu ortaya koyduğu, büyük bedeller ödediği bir diriliş destanıdır.

Bugün, bağımsızlık yürüyüşümüzün son adımı olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yılını kutlarken, Milli Mücadele ruhuna ve Milli Mücadelenin en büyük mirası olan Cumhuriyet’e karşı sorumluluklarımızı asla unutmayacağımızı bir kez daha vurguluyoruz. Askeri alanda kazanılan zaferlerin, siyasi ve ekonomik başarılarla güçlendirilmesi gerektiğine inanan Atatürk’ün çizdiği yol, bizler için her zaman aydınlık ve güçlü bir Türkiye’nin yolu olacaktır.

ESİAD olarak, Cumhuriyetimizin kurucularının bizlere bıraktığı değerleri gelecek nesillere aktarmayı en önemli görevlerimizden biri olarak kabul ediyoruz. Sanayiden ticarete, turizmden tarıma kadar her alanda ülkemizin sürdürülebilir kalkınması için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bu düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu ülke için canlarını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz."

sibel-zorlu-1.jpg






Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.