başkana doğum günü sürprizi

başkana doğum günü sürprizi

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Güzelbahçe’de  Positive Live Project, grubu  muhteşem bir konser verdi. Konser sonrası Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye doğum günü sürprizi yapıldı ve konseri izlemeye gelen gençlerle birlikte pasta kesildi.

 

Güzelbahçe  Atatürk Kültür Merkezi Tuncer Kurtiz Salonu’nda gerçekleşen konsere Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda müzik sever katıldı. Türk Pop, Funk, Latin, Soul ve Balkan şarkılarından oluşan iki saati aşkın konseri izleyenler adeta müziğe doydu. Özellikle gençler, sanatçıların söylediği şarkılara eşlik etti, kimi izleyici yerinde, kimi ise sahneye çıkarak oyun oynadı.

Konserin sonunda ise Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye doğum günü sürprizi yapıldı. Eşi Nilüfer İnce ve konseri izlemeye gelen gençlerle birlikte pastayı kesen Başkan İnce, bu sürpriz karşısında çok duygulandı ve “Çok şanslı bir belediye başkanıyım. Güzelbahçe gibi çağdaş, demokrat ve Atatürkçü insanların yaşadığı bir ilçede belediye başkanlığı yaptığım için çok şanslıyım. Herkese çok teşekkür ediyor HAYIR’lı günler diliyorum” dedi.Konser izleyenlerin coşku dolu eşliği ile söylenen İzmir Marşı ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.