Başkan'dan anlamlı ziyaret

Başkan'dan anlamlı ziyaret

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, askerlik görevi sırasında rahatsızlanarak sakat kalan 72 yaşındaki Kerem Kaya’yı evinde ziyaret etti.

Torbalı’nın Eğerci mahallesinde yaşayan 72 yaşındaki Kerem Kaya, askerlik görevi sırasında geçirdiği ağır bir hastalık sonucu sakatlandı. Evinden çıkamayan Kaya’nın durumundan haberdar edilen Görmez, yaşlı adımı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.


Evde Bakım Hizmet Birimi personeliyle birlikte Kerem Kaya’nın evine giden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  yardıma, bakıma muhtaç vatandaşlarla ilgili olarak sürekli veriler toplandığını, muhtarlardan, mahalle sakinlerinden gelen talepler, bilgiler doğrultusunda yardımda bulunduklarını belirterek şunları söyledi “Kerem Kaya’nın durumunu öğrendiğimde hemen  Evde Bakım Birimimize talimat verdim. Yapılan işleri yerinde görmek içinde bizzat kendim geldim.  Gezebilmesi için tekerlekli sandalye de verdik. Bakımını üstleneceğiz, ne sorunu olursa yardımcı olunacak.  Zaten asıl belediyecilik  hizmeti de  budur. Vatandaşın yarasına merhem, yalnızlığına ortak olmaktır” şeklinde konuştu. 


EVDE BAKIM BİRİMİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR


Torbalı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile yaş sınırı olmaksızın yatağa bağımlı hastalar için Evde Bakım Hizmet Birimi’ni kurmuştu. 7  ay önce kurulan birim bir program dahilinde düzenli biçimde bin 150 hastaya  bakıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.