Başkan'dan yaralılara ziyaret

Başkan'dan yaralılara ziyaret

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Marmaris'te meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlere başsağlığı ve sabır diledi.

Piriştina, "Elim bir trafik kazasında çok sayıda Bucalı hemşehrimizi kaybettik. Buca, İzmir ve Muğla'da tam bir seferberlik halinde yaralıların ve hayatını kaybeden hemşehrilerimiz ile ilgili bilgi almaya çalışıyoruz. Doğru ve net bilgiler aldıkça sizlerle buradan paylaşacağız. Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Piriştina ayrıca kazada yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek "Buca'yı büyük bir üzüntüye boğan elim kaza nedeniyle bu haftaki temel atma, açılış ve festivalleri iptal etmiş bulunuyoruz. Başımız sağolsun. Muğla'daki elim trafik kazasında yaralanan hemşerilerimizi tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tedavileri hakkında bilgi aldık. Dileğimiz bir daha böyle acılar yaşanmasın" açıklamasında bulundu.

c_uixwrwsaao3wf.jpg

Kazada Muğla’nın Sakar Geçidi rampasından inerken kontrolden çıkarak uçuruma düşmesi sonucu 23 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.