Başkanın sokağa attığı kediye yüzlerce kişi talip oldu!

Başkanın sokağa attığı kediye yüzlerce kişi talip oldu!

Geçtiğimiz günler de Medya Ege olarak haberini yaptığımız Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın sokağa attığı kediye yüzlerce hayvansever talip oldu.

Medya Ege-(Özel haber) Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eski başkan Halil İbrahim Şenol zamanında belediyede yaşayan kediyi sokağa attı. Başkan Arda'nın seçim zamanı ve sonrasında verdiği sözleri tutmayıp belediyenin kedisini sokağa atmasına hayvanseverler tepki gösterdi.

whatsapp-image-2019-12-10-at-11.04.44.jpeg

Yaşanılan üzücü olaydan sonra hayvanseverler, sokağa atılan kediye yuva bulmak için çalışmalara başladı. Mağdur kediye bu soğuk kış günlerdinde sıcak bir yuva bulmaya çalışan hayvansever Neşe Büyüktürler ve Hatice Özdemir Medya Ege'ye açıklamalarda bulundu.

 

Haberin duyulmasından sonra mağdur kediyeyüzlerce kişini sahiplenmek için talip olduğunu belirten Neşe Büyüktürler, "Haberden sonra, kedimiz mağdur kıza çok büyük bir şekilde talip olundu. Sahiplenmek isteyenlerin sayısı çok fazla.Tabi bu da bizi fazlasıyla  mutlu etti. En azından sıcak bir yuvası olacak. Mağdur kızmıza kim ömürlük aile olabilecekse ona vermeyi düşünüyoruz. Gerçekten sevecek saf sevgiyi bilen bir kişi olmasını istiyoruz" açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2019-12-10-at-11.04.45.jpeg

Başkan Arda'ya tepkisini dile getiren hayvansever Hatice Özdemir, "Başkan keşke yıllardır barındığı yerden etmeseydi bu can dostumuzu. Barındığı yerden ayrılan bu can mutsuz. Ama şu anda hayvansever Neşe hanım ona kuçak açtı. İnşallah çok daha iyi bir yere gider çünkü alıştığı ortamdan uzaklaşan yavruvcak mutsuz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum