Başkan'ın temel attığı köprü müteahhit tarafından yıktırıldı

Başkan'ın temel attığı köprü müteahhit tarafından yıktırıldı

Fetrek’te yine hüsran

Geçtiğimiz aylarda bizzat Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in temel attığı köprü müteahhit tarafından yıktırıldı. İş makineleri yıkım yaparken Fetrek’teki hayal kırıklıkları yaşanmaya devam ediyor.

55344c47-b4d8-490b-a98e-8b767f309ad7.jpg

Devlet Su İşleri’nin çalışma yürüttüğü Fetrek Çayı üzerinde kara bulutlar dağılmıyor. Daha önce defalarca ekilen fidanların kuruduğu alanda geçtiğimiz aylarda bizzat Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in temel attığı köprü müteahhit tarafından yıktırıldı. İş makineleri yıkım yaparken ne Devlet Su İşleri’ne ne de Torbalı Belediyesi’ne haber vermedi. Köprü demirlerinin ardından dökülen betonun geç geldiğini bu nedenle de soğuk derz oluştuğunu ifade eden müteahhit, köprüyü yıktıktan sonra yeniden yapacaklarını söyledi. Bu projenin tesliminde de gecikmelere neden olacak.

73e1c498-77b3-407a-a28e-d0de23ebd7be.jpg

İNŞAAT ŞEFİ VE MÜHENDİSİ ARTIK İŞSİZ

Hatanın tamamen kendilerinde olduğunu bu nedenle inşaat şefi ve mühendis olan oğlunu işten çıkardığını ifade eden müteahhit, “3 çemberden oluşan köprüyü yıkıp yeniden yıkacağız. Şantiye şefi betonu yavaş döktürmüş ancak bu durumda da beton soğudu. Soğuk derz olunca da ilerleyen yıllarda sorun olacaktı. Biz de yıkıp yeniden yaptırma gereği duyduk” belediyenin bu durumdan habersiz olduğunu da belirten firma sahibi, “ Belediyeye haber vermemizi gerektiren bir durum yok zaten DSİ’nin sorumluluğunda burası” dedi. Öte yandan müteahhit sözü edilen şantiye şefinin ve alandan sorumlu olan aynı zamanda oğlu olan inşaat mühendisinin işine son verildiğini söyledi. 

Kaynak: Torbalı Güncel


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.