Başkanın torunu Bostanlıspor’da

Başkanın torunu Bostanlıspor’da

Her geçen gün çeşitli spor branşlarında takım ve sporcu sayısını arttıran ve yelpazesini geliştiren, her kesime hizmet veren Bostanlıspor’da bu kez de başkanın torunu tenis oynamaya başladı.

1989- 1994 ve 1994- 1999 yıllarında iki dönem Bilecik İli Bozüyük İlçesinde Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra bir dönem ara veren, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrardan CHP’den seçilerek Bozüyük Belediye Başkanı olan inşaat mühendisi, Bostanlıspor 10 Yaş Tenis Takımının oyuncusu Defne Sağel’in dedesi, annesinin babası Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Torunum Defne’nin spor yapmasına çok mutluyum. Aldığım duyumlara göre Karşıyaka’da iyi bir kulüpte olması beni ayrıca mutlu etti. Torunumun sporda başarılı olacağından, iyi bir tenisçi olarak madalyalar kazanacağından kuşkum yok. Gelecekte şampiyonluğunu alkışlamak istiyorum” açıklamasında bulundu.

tenis-baskanin-torunu2.jpg

Bostanlıspor tenis takımını Bozöyük’e de davet ederek, ilçesinin tenisçileri ile maç yaptırmak istediğini belirten başkan, “torunumla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Bostanlıspor’da tenise başlayan başkanın torunu Defne Sağel, “dedem başarılı bir belediye başkanı. Ben de onun gibi başarılı olacağım. Okulumda ve sporda başarılı olacağım. Onları mutlu edeceğim” derken, hedefinin Bostanlıspor formasıyla kürsüye çıkarak madalya almak, bunu da dedesine armağan etmek istediğini belirtti.

tenis-defne-baskan-dedesiyle.jpg

SEV’de okuyan 10 yaşındaki Defne’nin kortta yeteneklerinin sınırsız olduğunu ve hareketleri çabuk kavradığını ifade eden Bostanlıspor tenis antrenörü Serhan Ekecan, “gelecek için ümitliyim. Tenisi bırakmaz ve devam ederse başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Başkanımız Avni Erboy, Bozöyük Belediye Başkanı Mehmet beyle en kısa zamanda tanışarak, kendisini kulübümüze davet edecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.